Betoniera profesionala Temp HCM 600, 1000 W, 180 L

Betoniera profesionala Temp HCM 600, 1000 W, 180 L

Producator: Temp

Cuva metalica cu corana din fonta poate fi inclinata 360 de grade si blocata in multiple pozitii de inclinatie, in functie de nevoie....

Utilaje pentru constructii

Betoniere

Articol: 3211

1,357.00 RON 1,506.27 RON 11%

Disponibilitate : In stoc

2672 sold
4.7
cost livrare Oriunde in tara
de la 25 RON
Cantitate :
Comanda telefonic

Livrare rapida incepind de la 25.00 RON

Returnare in timp de 30 zile

Achitare securizata 100%

Desfacerea coletului la livrare

Producatorul de utilaje de constructii cu capacitate mica, Temp vine cu un model mai mic de betoniera de pregatit amestecul in muncile de constructii si anume betoniera Temp HCM 600. Aceasta masinarie se adreseaza persoanelor implicate in proiecte de volum mic, avand o capacitate de 180l.
 
Cuva metalica cu corana din fonta poate fi inclinata 360 de grade si blocata in multiple pozitii de inclinatie, in functie de nevoie. Pentru a o folosi si avea indelungat, de la proiect la proiect, iti recomandam sa o pozitionezi pe o suprafata orizontala inainte de a incarca materialul. Servirea de lunga durata a motorului si structurii cadrului, depind de echilibrarea centrului de greutate in timpul lucrului.
 
Avantajul primar al acestui model este structura suportului metalic care este turnat dintr-o singura bucata. Aceasta presupune mai putine jonctiuni cu suruburi, prin urmare o stabilitate mai buna. Zona de lucru al angrenajului este protejata de o masca de plastic, rostul careia este sa nu patrunda mizerie sau chiar capetele textile ale echipamentului si imbracamintii de lucru. Fapt care poate rezulta in accidentari grave.
 
Cea mai importanta parte a modelului de betoniera Temp HCM 600 de 180L este motorul cu transmisie prin curea, care se conecteaza usor la axul cuvei si este izolat ermetic pentru a preveni patrunderea umezelii.