Compresor aer 1.6 KW, 50L, 2650 RPM, Aquatic Elefant XY-5850

Compresor aer 1.6 KW, 50L, 2650 RPM, Aquatic Elefant XY-5850

Producator: Elefant

Un compresor de aer comprimat poate fi deosebit de util unei gospodarii mari sau mici, de aceea Elefant-Tools vine cu acest model unic cu doi cilindri verticali care se foloseste fara...

Casa si Gradina

Compresoare

Articol: 4130

726.00 RON 813.12 RON 12%

Disponibilitate : Stoc Limitat

554 sold
4.7
cost livrare Oriunde in tara
de la 25 RON
Cantitate :
Comanda telefonic

Livrare rapida incepind de la 25.00 RON

Returnare in timp de 30 zile

Achitare securizata 100%

Desfacerea coletului la livrare

Un compresor de aer comprimat poate fi deosebit de util unei gospodarii mari sau mici, de aceea Elefant-Tools vine cu acest model unic cu doi cilindri verticali care se foloseste fara ulei. Butelia are un volum de 50L si este dotata cu roti pentru manevrare rapida si robinet de golire si evacuare apei acumulate in urma condensului.

Cu ajutorul acestui echipament pot fi indeplinite o multime de sarcini daca este conectat la scula cuvenita fiecarei munci. Bineinteles vorbim de scule pneumatice ciocane, pistoale de vopsit, polizoare unghiulare si altele. Compresorul poate fi folosit de doua echipamente pneumatice concomitent fiindca este dotat cu 2 duze metalice. Prin urmare este foarte eficient sa folositi o iesire pentru desfiletatrea piulitelor rotilor cu un pistol pneumatic iar pe cealalta pentru umflarea cauciucurilor. Gasiti montat un ceas manomentru care indica presiunea in butelie si unul de dimensiuni mai mici este montat pentru a indica presiunea de iesire a aerului. Pe suprafata presostatului gasiti butonul de control on/off . Compresorul este dotat si cu doua filtre pe care le regasiti in setul de accesorii din cutie. Pentru a fi transportat usor la zona de lucru, pe butelie s-au montat cate un maner pe fiecare parte. Sau pate fi tras usor pe rotile din spate.

Intreg compresorul de aer este foarte calitativ construit, incepand de la butelie si roti si terminand cu ansamblul de miscare cu cilindri, conectiuni tubulare si presostat.

  • Filtru de aer (burete), 2 buc
  • FARA baie de ulei
  • Motor cu 2 cilindri

Specificatii tehnice

Specificatii tehnice:

  • Putere motor: 1.6 KW / 2.3 CP
  • Rezervor aer: 50L
  • Presiunea aerului: 8 bar / 115 PSI
  • Rotatii: 2650 RPM
  • Greutate: 27.5 KG
  • Debit aer: 247 l/min