Drujba electrica Procraft K2700, 2700 W

Drujba electrica Procraft K2700, 2700 W

Producator: ProCraft

Drujba electrica Procraft K2700, 2700 W

Casa si Gradina

Drujbe

Articol: 903

375.00 RON 438.75 RON 17%

Disponibilitate : Stoc epuizat

998 sold
4
cost livrare Oriunde in tara
de la 25 RON

Livrare rapida incepind de la 25.00 RON

Returnare in timp de 30 zile

Achitare securizata 100%

Desfacerea coletului la livrare

Cu acest produs cumpara

Drujba Electrica Procraft K - 2700, 2.7 kW

Drujba nu este neaparat o scula exclusiva sezonului de iarna. Daca ai nevoie de o scula electrica pentru munca de constructii de acoperisuri, curatat pomi, sau asamblarea paletilor de transport, venim in intampinare cu Drujba electrica PROCRAFT K 2700 complet echipata pentru inceperea proiectului tau de acasa sau santier.
 
Modelul face parte din categoria semiprofesionala, cu capacitate de taiere cu atat mai bun cu cat creste calitatea lanturilor folosite. Pentru a prelungi durata de viata a sculei dincolo de limitele garantate de producator, recomandam folosirea lanturilor de calitate inalta. Astfel nu veti suprasolicita motorul pentru a compensa un lant tocit.
 
Motofierastraul este echipat cu protectie impotriva reculului, foarte util incepatorilor si incorporeaza un sistem de atenuare a vibratiilor excesive. Fiind o scula destul de periculoasa daca nu stii sa o folosesti, producatorul rus a instalat si butonul de blocare a acceleratiei. Ori, inainte de a porni aceasta scula, trebuie sa fii gata de pregatit de munca. Deci nu ve-I risca pornirea acesteia prin simpla strangere a manerului.
 
Folositi un ulei de lant pentru  completa baia de ulei. Ungerea se va petrece automat si va putea fi monitorizata prin indicatorul special montat. Rotita motrica este metalica, asa cum este si intinzatorul de lant. Carcasa ce acopera lama dupa montare, are indicator de directie dupa care poti verifica daca ai montat corect lantul.
 
Drujba electrica PROCRAFT K -2700 se adreseaza tuturor iubitorilor de munci DIY, nu presupune intretinere cu exceptia monitorizarii nivelului de ulei si calitatii lantului.

Continut pachet:

1 x Gheara
1 x Protectie lama
1 X Lant
1 X Lama
1 x Cheie hexagonala
1 x Set carbuni de rezerva

Continut pachet:

1 x Gheara
1 x Protectie lama
1 X Lant
1 X Lama
1 x Cheie hexagonala
1 x Set carbuni de rezerva